Att anlita Städföretag i Göteborg

Nader Library  / Others /  Att anlita Städföretag i Göteborg

Att anlita Städföretag i Göteborg

0 Comments

Att hålla rent och städa kan ofta varaen tidskrävande syssla.
Majoriteten av människorhar för det mesta en redan fulltecknad almanacka med sysselsättningar och kanske umgänge med både vänner och familj och vill inte gärna lägga någon mertid på att städa. Medan andra är lite äldre och inte har kraft till att sköta om sin städning längre.
Sedan finns dem som helt enkelt inte vill städa, man vill mycket hellre göra andra saker som är både viktigare och roligare med den tiden man får över i stället.
För att ta hand om sin städning idealiskt hemma krävs det även att se till att allt städmaterial alltid finns hemma, samt tillbehör av dammtrasor, luddfritt papper för att inte glömma moppar och dammsugare och även material för att tvätta fönstrena.
De här redskapen ska man även se till att göra rent efter varje gång de använts.
Det behövs även lite engagemang för att städningen ska kunna bli riktigt bra. Med till exempel tidsbrist eller begränsad rörlighet blir det ofta att man inte gör det så omsorgsfullt som man gärna skulle önska.
Man tror att man ska göra det bättre och mer noggrant nästa städtillfälle. På det viset blir städningen heller inte riktigt fullgod med påföljd att man sällan blir helt belåten med slutresultatet.

Om du anlitarstädning – Slipper du de här problemen!
”Gör därför som så många andra människor redan gör!”
Anlita städning!
Det finns mängder av nöjda kunder idag som anlitar städhjälp. Det som de flesta av kunder ifrågasätter idag är: Varför har man inte gjort detta mycket tidigare.
När man frågar kunden vad det är som får de att fortsätta hyra städtjänst – Är svaren oftast alla de punkter här nedan som de ”slipper” att göra.

Det kan bland annat vara att:
• Köpa hem rengörningsprodukter
• Förbereda och finna en lämplig veckodag för utförandet av städningen.
• Damma fönsterbrädor, tavlor, lampor och andra fria områden som bänkar och övriga möbler.
• Dammsuga golv och mattor och likaså soffan.
• Torka av dörrar, karmar, lister och kontakter.
• Tömma papperskorgar.
• Våttorka golv.
• Rengöra badrum, toaletter, handfat, speglar osv.
• Rengöra kök och göra rent köksluckor, ung och spis osv.
• Rengöra fönsterrutorna.
• Tvätta moppar, trasor och göra rent dammsugarmunstycke efter städningen osv.

Därutöver talar de ofta om…
”Upplevelsen” av att komma hem till ett väldoftande och skinande hem.
Det är oftast den känslan kunder berättar om som det starkaste intrycket med att ha anlitat städhjälp – När väldoften av ”rengjort” hem breder ut sig precis när man passerar ovanför dörrtröskeln, för att med ens märka och se att allt där inne glänser och skiner rent i sitt hem.
En erfaren städfirma är självklart expert på att utföra sitt arbete och genomför arbetet yrkesskickligt och metodiskt enl. den uppgjorda planen man gjort upp med kunden. Allt för att uträtta städningen så effektivt som går samt att ingenting hoppas över.
Det är inga problem att göra förändringar i sin beställning av städtjänst.
Jämför helst olika städtjänster!
Ta dig tid att bedöma olika städfirmor och ställa de frågor och funderingar man eventuellt har, så att man är förbredd på allt innan man anlitar städfirman. Efter det är det väldigt enkelt och smidigt att hyra sitt städföretag.
Du kan själv välja ifall du vill beställa tjänsten via hemsidan eller via telefon.
Städfirma Göteborg kostar det att hyra städtjänst?
Ett jämförbart riktpris är från ca. 200kr/h – Då inkluderar moms efter rutavdrag.
Priserna kanskilja beroende på var man bor.Slutpriset räknas ut beroende på hur stor ytan som ska rengöras är och även hur ofta man önskar ha städningutförd.
För städningstjänst gäller RUT-avdraget! – Kunden betalar då enbart 50% av arbetskostnaden.
Finns det olika alternativ på städtjänst?
De flesta städfirmor har ganska likartade upplägg, medan andra har mer speciella inriktningar. Detta står tydligt och klart på de auktoriserade respektive städbolagens hemsida.

Behöver man förbereda något inför första städbesöket?
Man behöver ha plockat undan från lösa föremål och tex. leksaker samt att man har plockat bort mat och dylikt från bänkar och ytor som ska torkas av.
Det är superlätt att boka städhjälp – Vill du också prova
Stort lycka till!


Leave a Reply