SUP – Vad är det?

Nader Library  / Others /  SUP – Vad är det?

SUP – Vad är det?

0 Comments

SUP är ett fenomen som har blivit väldigt populär världen runt. Paddleboard går tillväga att användaren står på en paddelbräda och har en paddel som färdmedel.
Eftersom paddleboard har en anpassningsbar design, kan du använda din paddleboard i de flesta vattentyper och drag. Variationen av vattentyper ger fler möjligheter att bruka din SUP, beroende på vad för typ av vatten som du har din paddleboard i.
Paddleboard
Det viktigaste för SUP är att välja en relevant paddle board. Upplevelsen skiljer sig stort med Stand Up Paddle om du har valt en SUP board som passar perfekt för din SUP aktivitet. Paddelbräda finns i hårt material eller som upplåsbar. Till synes är båda alternativen lika, men de har en del egenskaper som skiljer dem åt. En hård paddelbräda är tillverkad för högre fart, är glidanpassad och är fördelaktig om du vill undvika att pumpa upp din SUP varje gång och kan komma ut snabbare i vattnet. Den stora fördelen med en uppblåsbar SUP är att den är enkel att förvara och du kan ha med den på resan och utforska nya SUP möjligheter dit du reser.
Vad är SUP Yoga?
Det finns olika typer av SUP och med den anpassningsbara paddleboard är möjligheterna stora att göra mer än att bara paddla. Något nytt inom SUP är SUP Yoga som är en ny form av yoga på en paddleboard. SUP Yoga är en träningsform som är uppbyggd precis som traditionell yoga och som är fokuserad på att kombinera balans och styrketräning i miljö av det lugnande vattnet.
Stand Up Paddle Stockholm
I Stockholm trendar träningsformen SUP. Gällande utforskning av Stockholms skärgårdar har det blivit vanligt att istället för att hyra kajak Stockholm runt till att ta en SUP Stockholm runt. Stand up paddling är en aktivitet som är till för både unga och gamla och som skapat en kul träningsform och aktivitet att göra när det är fint Stockholms väder. Vid vattenaktivitet är Stand Up Paddleboard något som passar för både nybörjaren och experten.


Leave a Reply

Your email address will not be published.